Дъщерята на Мария Марая отпразнува своя 12-и рожден ден в

...
Дъщерята на Мария Марая отпразнува своя 12-и рожден ден в
Коментари Харесай

Гаф на рождения ден на щерката на Мария

Дъщерята на Мария Марая отпразнува своя 12-и рожден ден в края на юли, само че едвам през днешния ден майка й сподели част от празненството в обществените мрежи. Честването бе съпроводено от лек гаф, тъй като тийнейджърката не можа да духне свещта на празничната торта, както повелява традицията и по този начин не съумя да си намисли предпочитание, което да чака да се сбъдне през идващите 12 месеца. Въпреки коронавирус рецесията купонът на Марая е на закрито за разлика от предходната година, когато бе навън в затворен планински комплекс.

View this post on Instagram
A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on Aug 7, 2020 at 1:27pm PDT

Щерката на Мария прекарва ваканцията дружно с майка си на морето в обичания им хотел на Слънчака. Към тях за празника се причисли и сестрата на Мария дружно със своята щерка. Те живеят в чужбина и се видяха с певицата за първи път от година. Мария не разяснява решението си да се откаже от пеенето, само че явно наподобява щастлива и спокойна.

Дали това е поради идната й работа в „ Маскираният артист “, както настояват вестникарски изявления или просто има проект по какъв начин да продължи кариерата си оттук- нататък, следва да разберем.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР