Дъщерята на Киро Скалата - Нина, се качи върху сграда

...
Дъщерята на Киро Скалата - Нина, се качи върху сграда
Коментари Харесай

Дъщерята на Киро Скалата се качи на сграда убиец да си прави селфи

Дъщерята на Киро Скалата - Нина, се качи върху постройка палач, с цел да си прави рискови селфита, написа в. "България Днес ".

Вероятно подвластни на модата младежи да се снимат на високи постройки, 16-годишната госпожица и нейна другарка отишли на рисков градеж в столицата. Двете се качили на покрива и почнали със селфит ата, с които желали да се похвалят пред връстниците си. Дори заставали пред камерата в нетрадиционни пози, с цел да могат да събират повече лайкове.

Животозастрашаващата преживелица се разиграла преди дни, а девойките били видяни от бдителни жители. Видео от държанието на Нина и приятелката й беше качено в обществените мрежи и провокира цунами от отвращение. Потребители всеобщо ги нападнаха, че си играят със гибелта, сами провокират ориста и няма да им е жалост, в случай че се случи нещо неприятно. Имаше и такива, които ги защитаваха, че са още деца и не осъзнават постъпката си. Свидетел на рисковите селфита незабавно се обадил на тел. 112, с цел да алармира за разкрепостените тийнейджърки.

"Изпратиха патрул, който не се е качил и се върнал, а двете мацки се снимаха към 30-40 минути, висейки на ръба на покрива ", описа очевидецът.

Разпространеното видео от рисковото качване на покрива на градежа достигнало и до Нина. 16-годишното момиче одобри с подигравка нападките към себе си и иронично разяснява в персоналния си профил във фейсбук: "Ха-ха, знам къде съм била, споко ". Ученичката не се свени да показва провокативно държание в обществените мрежи, където могат да бъдат видени десетки нейни разголени фотоси, които не са доста допустими за нежната й възраст. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР