Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече

...
Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече
Коментари Харесай

Дъщерята на Кичка заряза гаджето, майка й сияе от радост

Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече от 7 години тя живееше с него и даже се говореше, че възнамеряват брак, преди да се разделят вечно. Поводът за раздялата се оказал, че двамата са доста разнообразни. А някогашната претендент — тъща Кичка Бодурова не крие, че е удовлетворена от края на връзката им.

„ Кристи е добре след раздялата. Най-после разбра, че с приятеля й Марио бяха прекомерно разнообразни. Той е израснал без празници, в никакъв случай не идваше с на Коледа, или на Деня на благодарността. Добро момче, само че саможиво, без упоритости. Дъщеря ми обича да пътува, да върви на концерти, а той–не. Вкъщи. Самодостатъчен си е.

Просто бяха разнообразни. Затова в този момент вървим на почивка с нея и сме съвсем всеки ден дружно. Кристи има две кученца и споделя, че й дават доста обич и че са й помогнали да осъзнае много неща от връзката си”, споделя Кичка, написа „ България днес”.

Тя е най-доволна от обстоятелството, че щерка й върви постоянно на фитнес, а също така се учи за учителка. „ Кристи е направила едно хубаво спортно тяло, веселя й се”, смее се още Бодурова. Дъщеря й стартира да следва и магистратура този месец, освен това в университет в Лас Вегас. Тя взе бакалавърска степен преди три години и в това време работеше почасово.
Въпреки че е израснала в разкош и благоденствие, балканската хубавица, която е щерка на грък и българка избира сама да печели парите си. И се изявява понякога като сексуален модел, а също по този начин и като блогър.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР