Дъщерята на известния български актьор Башар Рахал – Клои, се

...
Дъщерята на известния български актьор Башар Рахал – Клои, се
Коментари Харесай

Щерката на Башар Рахал стана мъж

Дъщерята на известния български артист Башар Рахал – Клои, се превъплъти в мъжки облик, разбра HotArena.

Красавицата, която настойчиво върви по пътя на татко си, влезе в ролята на Рандъл Патрик Макмърфи от пиесата „ Полет над кукувиче гнездо “. За положителното осъществяване тийнейджърката, която учи в театрално учебно заведение в Лос Анджелис, завоюва премия за основна роля, съревновавайки се с 240 млади актьори .

Противоречивият облик трансформира Клои в разпознаваемо име измежду евентуалните звезди в Съединени американски щати, писа „ ТелеграФ “.

Беше доста друго от всичко до момента, тъй като мъжката роля се играе от доста огромен мъж, а аз не съм доста огромен мъж… Ролята, която си партнира с основната мъжка роля, пък е доста женска, само че не можеше да бъде направена от жена, тъй като се губят всевъзможни нюанси. И ние тотално обърнахме нещата. Аз доста приказвах с нашия режисьор за решението да замени пола в основните функции и обяснението беше, че защото пиесата и филмът с Джак Никълсън са доста познати, хората ще чакат актьорите да се оправят тъкмо толкоз добре. А това няма по какъв начин да се случи – просто никой не може да играе тази роля като Джак Никълсън. Затова публиката гледа нещо по-различно и на мен това решение доста ми харесва “, споделя пред БНР госпожица Рахал.

В момента младата актриса снима втория си български филм – „ Завръщане “, на режисьора Ники Илиев. В лентата тя играе объркана тийнейджърка, която постоянно изпада в спорове с близкото си обграждане.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР