Дъщерята на Илия Павлов и Дарина Павлова се е сгодила

...
Дъщерята на Илия Павлов и Дарина Павлова се е сгодила
Коментари Харесай

Щерката на Илия Павлов се сгоди, работи за бебе

Дъщерята на Илия Павлов и Дарина Павлова се е сгодила за ученическата си обич, научи HotArena.

29-годишната Паола и приятелят й, който в обществените мрежи попада с буквите Д.Ф. Гранадос се познавали от 13-годишни. Тогава той избрал за гадже най-хубавата й другарка и Паола дълго страдала. „ Разби ми сърцето ”, признава през днешния ден хубавицата. Съдбата ги срещнала още веднъж в последните класове на гимназията и от неин най-хубав другар той станал неин обичан. Паола и приятелят й живеят в Лос Анджелис, където тя има своя школа по йога.

Тези дни тя се похвали с солиден годежен пръстен в интернет и призна, че двамата с годеника й към този момент работят за бебе. Преди година тя преборила подлото гинекологично заболяване ендометриоза , което можело да й аргументи неплодородие. Паола се подложила на интервенция в Щатите и се излекувала. „ Сега към този момент съм здрава и съм щастлива. Имам човек до себе си и считам, че към този момент мога да стартира да работя за бебе. Дай Боже да се появи и то ”, признава Паола.

Нейната по-голяма сестра Венцислава от първия брак на Илия Павлов към този момент има наследник и щерка от брачна половинка си Терек Микнас. Най-съкровеното предпочитание на Мадам Мулти било и родната й дъщеря да я направи баба. Дядото на Паола – Павел Найденов съко е признавал, че фантазията му е обичаната му внучка да се задоми и да има свое семейство, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР