Дъщерята на Христо Сираков върви смело по любовните стъпки на

...
Дъщерята на Христо Сираков върви смело по любовните стъпки на
Коментари Харесай

Нов мъж прегръща щерката на Христо Сираков, не е никак беден

Дъщерята на Христо Сираков върви самоуверено по любовните стъпки на татко си. Анна-Мария също стартира да сменя мъжете, както татко й дамите. След като преди две лета дъщерята на Сираков се наслаждаваше на любовта на широкоплещест италианец, в този момент Анна-Мария е с ново гадже.

Този път наследницата на Стоте манекенки си хвана англичанин. Фредерик е маркетинг шеф на лондонска рекламна организация. Новата звездна двойка към този момент е задоволително наясно с връзките си, с цел да стартира умерено да ги обявява.

Анна-Мария показа фрагменти от сантименталната отмора с Фредерик. Двамата бяха дружно в Италия по случай католическия Великден. Сиракова и предприемачът се любуваха на хубостта на Флоренция, където Анна-Мария живее през последните години. От фотосите излиза наяве, че дъщерята на Сираков е извънредно щастлива и спокойна. 24-годишната кокона циркулира сред Англия и Италия, а съгласно близки до нея тя е зарязала живота на Апенините поради Фредерик.

За Анна-Мария това е втора сериозна връзка. През лятото на 2020 година тя да показа, че има мъжко наличие в живота й, още веднъж посредством обществените мрежи.

Българският Хю Хефнър има три деца от две дами. Припознава дъщерята от предходен брак на първата си брачна половинка Мария. Момичето се споделя Деница и през днешния ден е на 35 година Мария му ражда Анна-Мария, написа " България Днес ". Тя се дипломирала Университет в Лондон. Сираков има и наследник на 17 години от втората си жена - манекенката Ирен Онтева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР