Дъщерята на Гала отново разпали мрежата с гореща снимка по

...
Дъщерята на Гала отново разпали мрежата с гореща снимка по
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала цъфна по сутиен навръх Нова година! Гореща Снимка:


Дъщерята на Гала още веднъж разпали мрежата с гореща фотография по долни дрехи. 20- годишната Мари се пусна по сутиен и с бутилка скъпо шампанско в ръка точно на Нова година.

Красивата наследница на тв водещата не за първи път предизвика с разголена визия. Допреди година Мари беше безшумно и непретенциозно момиче. Но колкото повече съзрява, толкоз по- гореща става.

А става известно, има и какво да покаже. Снимката по сутиен разкри, че се радва на апетитни естествени форми. Прелестите й обаче са непокътната територия за гаджето й Константин – синът на най- положителната другарка на майка й Джуджи.
Ето по какъв начин Мари посрещна Нова година
Те са дружно от две години и поради него Мари се отхвърли от фантазията си да учи в Италия. Вместо това, тя записа публицистика в Софийския университет и е решила да наследи занаята на известната си майка. Направи си и личен влог, с цел да навлезе по- бързо в работата пред камера. Дори бъдещата й свекърва Джуджи към този момент си има графа при нея, откакто преди две години я изхвърлиха от Нова тв.

Гала не остана очарована от решението на щерка си да остане в България, вместо да търси реализация в чужбина. Водещата на „ На кафе “ се надява най-малко вироглавата й дъщеря да не бърза да се дами за Константин и да ражда. От камбанарията на житейския си опит, тя била уверена, че поради мъж в никакъв случай не би трябвало да се жертваш. Но Мари не обичала по никакъв начин да се вслушва в препоръките на майки си, а правела единствено това, което й диктува сърцето.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР