Дъщерята на Гала отново изненада последователите си с това, което

...
Дъщерята на Гала отново изненада последователите си с това, което
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се похвали с пръстен

Дъщерята на Гала още веднъж изненада почитателите си с това, което сподели, тъй като намеците са за нещо доста огромно, а в реалност става дума за занимателно съвпадане, написа show.blitz.bg.

Мари Будева разгласява фотография в обществените мрежи, на която се хвали с пръстен, подарен от приятеля й. И преди да допусне догатките, че той й е предложил брак и двамата са сгодени, брюнетката посочи:



" Когато имате годишнина и се засечете, до момента в който си купувате дарове ". Явно Мари и приятелят й честват елементарна годишнина от връзката си, само че към момента нямат желание да слушат Менделсон дружно.

Забавни съвпадения или не, факт е, че както родителите на Мари, по този начин и тези на приятеля й Константин от дълго време са съгласни и доста биха се радвали връзките им да се задълбочат чак до олтара.



Още повече, че Гала и майката на Константин - Деляна Маринова, по-известна като Джуджи, са дългогодишни доста положителни приятелки, а до неотдавна и колежки в " На Кафе ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР