Дъщерята на Гала – Мари, била сложила край на връзката

...
Дъщерята на Гала – Мари, била сложила край на връзката
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала: Не съм се разделила с Константин

Дъщерята на Гала – Мари, била поставила завършек на връзката си със сина на Джуджи – Константин. Това е един от слуховете, които циркулират в медийното пространство. Дори се появи информация, че сърцето на хубавицата е заето от фотограф на име Петър, на който тя постоянно театралничи.

Връзката на двамата първо била единствено професионална, само че любовта пламнала и Мари се разделила с Константин.

„ Тази информация излезе преди към месец и жълти медии даже към този момент свързаха името ми с различен човек. Това са цялостни измислици. Откакто сме дружно с Константин се изписаха всевъзможни нелепости! “, изясни Мари пред списание Love style.

Съществува ли обаче фотограф на име Петър?

„ Да, Петър ми е сътрудник и доста непосредствен другар. Той е страховит фотограф, който работи с мен в моя уебсайт и ми оказва помощ за фотосите в Instagram “, добавя дъщерята на Гала.

Връзката на дъщерята на Гала и сина на Джуджи продължава повече от три години. Двамата са все по този начин влюбени и нямат никакво желание да се разделят. Освен това отпътуват дружно на отмора.

Те са избрали да прекарат ваканцията си у нас, а не в чужбина, само че избраха да не издават мястото, където ще отседнат.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Love Style
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР