Дъщерята на Гала май е с коронавирус, шушука се в

...
Дъщерята на Гала май е с коронавирус, шушука се в
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала с коронавирус?

Дъщерята на Гала май е с ковид, шушука се в Нова телевизия. Младата Мари Константин от няколко дни е болна, има температура и пази леглото у дома, а сътрудниците на майка й се чудят дали звездата няма да им съобщи Ковид-19, до момента в който работи дружно с тях.

За здравословния си проблем описа самата Мари този вторник. Тя изреди доста от признаците, които коронавирусът провокира, като обаче сподели, че се е заразила не с него, а със сезонен грип. „ Говоря на нос и гласът ми е малко ужасяващ, тъй като имам сезонния грип. Имам малко температура и като цяло не се усещам напълно добре, по тази причина съм у дома ”, показа младото момиче в клип, който пусна в профила си в Инстаграм. По информация на здравните управляващи обаче сезонен грип сега няма, само че пък върлуват коронавируси и в частност – Ковид-19. Според мнението на доста лекари, точно новата болест, за която към момента се търси ваксина, е причина за голямата част от сезонните неразположения сега. Не инцидентно на съвсем всеки, който се оплаче от запушен нос и температура, се прави тест за ковид. Времето на грипа щяло да настъпи чак след Нова година.

Дали Мари си е правила тест, не е известно.

Но доста от сътрудниците на майка й съществено се тормозят, откогато научиха за утежняването на здравословното положение на момичето, защото водещата най-вероятно е контактна и, за разлика от щерка си, тя не си седи у дома. В „ На кафе ”, както във всяка телевизия, се работи без маски, ръкавици и защитни шлемове, което прави предаването на болестта извънредно елементарно. Спазването на отдалеченост по време на ефир също е съвсем невероятно, тъй че в случай че един се болести, най-вероятно останалите също ще бъдат инфектирани.

Самата Мари не наподобява тежко болна и макар недоволствата си продължава да извършва своите задължения по рекламните си контракти като инфлуенсър. Но е известно, че младежите като нея прекарват болестта най-леко. Проблем би било, в случай че тя или майка й съумеят да го предадат на по-възрастните си сътрудници или на такива, които по принцип имат разтърсено здраве.

На старта на новия тв сезон новият панелист в шоуто Георги Блажев призна, че е към този момент е преболедувал Ковид-19. Това се случило през лятото. Няколко следващи дни нямал чувство за усет и подушване. Вместо обаче да се оплаква какъв брой мъчно му е било, писателят погледна от занимателната страна на нещата и сподели, че се е възползвал от случая, с цел да се изхранва с евтина храна, защото така и така не усещал какви гадости поставя в устата си, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР