Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков показа гаджето си Мартин

...
Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков показа гаджето си Мартин
Коментари Харесай

Мика Стоичкова показа новия

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков сподели гаджето си Мартин Трайков на женитба. Досега Мика криеше новия си обичан и единствено загатваше за него. Сега скрупулите са паднали и двамата към този момент са обществена двойка. Стоичкова и Мартин бяха звездите на женитба в първокласен комплекс край Кладница.

Приятелите на Мика бързо утвърдиха красавеца Мартин, който е извънредно учтив и харизматичен. В пожеланията за безконечна обич се включи и волейболният национал Теодор Салпаров.

Само допреди няколко месеца Мика беше със притежателя на рекламна организация Йордан Георгиев, който бе доста по-млад от нея. За страдание двамата изкараха дружно единствено няколко месеца, макар че Мика твърдеше, че това е верният човек и даже е подготвена да роди от него братче на щерка си Миа.

Това бе първото съществено гадже, което Стоичкова демонстрира обществено след раздялата с бащата на щерка си Айкут. Семейството живееше в Щатите, само че преди няколко години Михаела се прибра в България.

Първата й обществена връзка с артиста Иво Аръков завърши трагично и точно след края й Мика стегна куфарите за Съединени американски щати. Наскоро в изявление Аръков приказва за финала на връзките им. " Казваха й, че съм сутеньор, дилър, че се интересувам единствено от парите на татко й. Сринаха я нападките и клюките, тя плачеше всеки ден, изтормози се ", описа артистът от " Съни Бийч ", напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР