Дъщерята на Филип Найденов - Фатик Адриана Тюркмен е с

...
Дъщерята на Филип Найденов - Фатик Адриана Тюркмен е с
Коментари Харесай

Заразената с COVID-19 щерка на Фатик разказа за симптомите, болките и страховете ВИДЕО

Дъщерята на Филип Найденов - Фатик Адриана Тюркмен е с позитивна проба за ковид. Тя е под домашна карантина, както осведоми БЛИЦ още във вторник.

Новината пристигнала ненадейно за нея, а в събота тя описа за заболяването, страховете и признаците пред Нова тв.

"Чувствам се добре. Аз съм брокер на недвижими парцели. Уча маркетинг. Обичам да се грижа за бездомни животни и да им оказвам помощ по всякакв метод.

Самоизолирах се преди 14 дни. Диагнозата ми е от 12. Две седмици съм безусловно сама. Майка ми и приятелят ми оставят неща пред вратата, аз ги очаквам да си тръгнат и си ги взимам с ръкавици и маска. Аз съм хипохондричка и ме беше боязън да не се разболея. Оказа се, че аз съм болната най-после ", показа тя.

"Постоянно си внушавах, че съм болна и взех решение да се тествам преди да имам признаци. Не мога да преценява действително дали ги имах, тъй като мислех, че всичко е единствено в главата ми. Много се уплаших първоначално, тъй като въпреки всичко е болест, която не е позната. Шокирах се в началото, само че към този момент не ме е боязън.

Освен тежестта в гърдите, понякога покашлях. Усещах парене в очите. Носът ми беше запушен. Постоянно си мерех температурата, тъй като имах възприятието, че е доста висока, само че в действителност нямах ", изясни Адриана.

В края на тази седмица тя ще бъде тествана наново, с цел да се ревизира дали е преборила заболяването. Други двама нейни близки също са заболели. Адриана счита, че са се заразили едновременно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР