Дъщерята на Емил Милев-Крокодила заголи гръд във Фейсбук. Атрактивната Габриела

...
Дъщерята на Емил Милев-Крокодила заголи гръд във Фейсбук. Атрактивната Габриела
Коментари Харесай

Щерката на Емил Крокодила заголи гръд сред природата /снимки/

Дъщерята на Емил Милев-Крокодила заголи гръд във Facebook. Атрактивната Габриела качи в обществената мрежа фотоси, на които театралничи гола измежду природата. Кадрите зарадваха почитателите й във Facebook, които засипаха с одобрителни мнения наследницата на един от най-известните магистрални обирджии в страната. Габриела е любителка на татусите, които ясно се виждат на фотосите.
Засуканата брюнетка е известна със своите рисунки по забележими елементи на тялото, които събират погледите и в спецсъда, където младата дама се явява като бранител на своя татко по време на делата му. От разголените й снимки в обществената мрежа се вижда, че тя има мастилени рисунки и по по-потайни места върху кожата на спортната си фигура.
Заедно със фотосите от своите релаксиращи моменти измежду природата и в басейна Габриела не пропусна да пусне и своя снимка от детството си дружно със своя татко. С нея тя честити следващия рожден ден на баща си, който е в пандиза.
"Честит рожден ден! Обичам те до безспир, тати!!! Бъди здрав и бъди свободен! Чакаме те! ", пожелава на своя баща Габриела.
Самият Емил Милев-Крокодила е остарял познайник на полицията. Той е в ареста повече от три години. Милев води над 600 каузи против представители на прокуратурата, съда, полицията и други институции поради нелегално задържане и нарушение на правата му.
За последно мярка "задържане под стража " му е наложена през януари по обвиняване по остаряло дело за обир. Това става единствено ден откакто спецсъдът оправда Емил Милев-Крокодила по обвиняване в четири закононарушения - за управление на въоръжена проведена незаконна група, която се занимавала с отвличания, грабежи и палежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР