Дъщерята на Емил Милев-Крокодила стана шампионка по кикбокс. Докато поовехтелия

...
Дъщерята на Емил Милев-Крокодила стана шампионка по кикбокс. Докато поовехтелия
Коментари Харесай

Щерката на Крокодила шампионка по кикбокс

Дъщерята на Емил Милев-Крокодила стана шампионка по кикбокс. Докато поовехтелия крими воин се стяга да става дядо, защото по-голямата му щерка е бременна, дребната жъне триумфи в спорта, научи HotArena .

Ема — Вилиана, която е на 10 години, крепко заляга над учебниците и се труди настойчиво и на тепиха, похвали я кака й Габриела. Тя даже показа фотоси от достиженията й в обществените мрежи, написа „ България през днешния ден ”.

Малката Ема е първенец във вътрешното съревнование на клуб „ Масару ” в който членува, а учебното заведение й оглавява отборното класиране. Броени дни откакто стана шампионка, Ема съумя да завоюва отличие и в шахмата.

Момиченцето е едвам на шест месеца, когато татко й изчезва. Крокодила е разгласен за търсене от познавач — прокуратурата през декември 2009, след което е арестуван 4 години по-късно.

Крокодила е разследван за въоръжен грабеж от 215 000 лв. от клон на ОББ в столичния Студентски град. Тогава полицията твърди, че закононарушението е осъществено в съучастничество с първенеца по кикбокс Мартин Антов, водач на групата за мокри поръчки.

Към момента Кроки има богата престъпна биография. Заедно с брат му Евгени—Гейзо, бяха обвинени за нахлуване над немски жител през 2009 година в село Вакарел, а също и за пукотевица с калашник, за която бяха оправдани от Върховен административен съд през 2011 година заради липса на доказателства.

Миналата година Крокодила обаче бе арестуван още веднъж за въоръжен обир осъществен през 2008 година в столичен хипермаркет. Обирът е в размер на 193 024 лева и той е упрекнат, че е ръководел незаконна група.

Ход на делото бе даден през ноември предходната година, само че даже и проблемите му в пандиза, не са спънка за наследницата му да жъне забележителни триумфи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР