Дъщерята на Елизабет II призна, че гледа сериал за кралското

...
Дъщерята на Елизабет II призна, че гледа сериал за кралското
Коментари Харесай

Дъщерята на Елизабет Втора гледа сериал за кралското семейство - slava.bg

Дъщерята на Елизабет II призна, че гледа сериал за кралското семейство. Преди четири години стрийминг платформата Netflix започва сериала „ Корона “, който споделя историята на живота на Елизабет II.

Сюжетът стартира с нейния годеж за принц Филип. Феновете на телевизионния план са нетърпеливи да схванат дали същински членове на кралското семейство наблюдават развиването на сюжета, само че новината е разочароваща: в Бъкингамския замък няма доста постоянни фенове. Принц Уилям да вземем за пример изясни, че се пробва да избегне да гледа всичко, обвързвано с крале.

Но принцеса Ан, единствената щерка на Елизабет и Филип, гледала първите епизоди и се оказа, че е останала удовлетворена от видяното. В документален филм, отдаден на 70-ия ѝ рожден ден, Ан назова премиерните епизоди „ много забавни “.

Вярно че тя не отиде по-далеч в телевизионната версия на историята на фамилията си. Все отново разяснява думите на актрисата Ерин Дохърти, която един път призна в изявление, че са нужни два часа, с цел да пресъздаде емблематичната прическа на персонажа си.

„ Веднъж прочетох публикация, в която актрисата сподели какъв брой дълго работят върху косата, която върша. И си помислих: „ Как може да мине толкоз време? “ Е, в действителност, лишава ми 10-15 минути “, удиви се принцесата.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР