Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина

...
Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина
Коментари Харесай

Десподов заби милионерска щерка

Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина е новата тръпка на футболиста Кирил Десподов. От известно време звездата на ЦСКА-София прави подмятания за новата си обич, като показваше единствено част от тялото на момичето. Преди няколко дни най-сетне сподели русокоската в цялата й хубост и стана ясно коя е тя.

Двамата са засичани по трасето София-Благоевград-Гърция, без значение от опитите на Десподов да държи половинката си в сянка и в безспорна загадка, твърди Struma.com.

Пътешествия с яхта, отмора в гърците курорти, белязаха лятото на влюбените, описват осведомени. Веселина очевидно е особена тръпка на футболиста, прочут с афинитетата си към красиви дами, защото двамата в последно време са неразделни, а споделят, че и той е завъртял съществено главата на милионерската наследница.

Двамата с Десподов били дружно от относително скоро, само че нещата бързо станали съществени. Близки до двойката настояват, че отишли на отмора в Гърция, като по-късно посетили Кресна, където футболната звезда среща известната дъщеря с родителите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР