Дъщерята на Джон Траволта - Ела Траволта, отправи изключително мил

...
Дъщерята на Джон Траволта - Ела Траволта, отправи изключително мил
Коментари Харесай

Щастлив баща ли е Джон Траволта

Дъщерята на Джон Траволта - Ела Траволта, насочи извънредно благ привет към своя татко по случай 68-ия му рожден ден. " Обичам те с цялото си сърце, тате " написа Ела в Instagram, откакто показа фотография от своите ранни детски години, на която е в прегръдките на татко си.

И не стопира до тук - тя дефинира родителя си като модел за подражателство, най-хубав другар и индивидът, който ѝ е предал най-ценните житейски уроци.

Разбира се, звездата от Pulp Fiction и Grease също направи включване в обществените мрежи, с цел да благодари както на щерка си, по този начин и на всички останали, които го поздравиха за празника. В късото видео, което показа, артистът наподобява в действителност разчувстван и благополучен.

Това, което свързва изключително мощно Джон Траволта и неговата 21-годишна щерка, е общата им пристрастеност към музиката (актьорът е доста добър артист и има присъединяване в 11 музикални албума). От известно време Ела пък написа свои авторски песни и явно татко ѝ е мощно разчувствуван от този факт.

" Гордея се извънредно с теб, Ела, това, което правиш е необикновено ", написа Траволта преди време и се подписа като " разчувстваният ти татко ".

Само преди месец Ела започва музикалната си кариера, като показа първия си сингъл " Dizzy " в Instagram.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР