Дъщерята на Димитър Ковачев – Фънки, става част от новия

...
Дъщерята на Димитър Ковачев – Фънки, става част от новия
Коментари Харесай

Щерката на Фънки влиза във филм за Ботев

Дъщерята на Димитър Ковачев – Фънки, става част от новия филм на Максим Генчев, научи HotArena. Чаровницата ще играе обичана на един от четниците и е доста евентуално да засенчи известния си татко.

Ковачева ще влезе в ролята на Маджарката – обичана на Ботевия въстаник Георги Апостолов, а клапата на продукцията щракна на 2 юни. Максим от своя страна разгласи, че е намерил финансиране от 88 души донори и показа, че с екранните си четници ще превземе „ Радецки ” и ще извърви трънливия път до Милин камък, Веслец и Околчица. Работното заглавие на фил ма е „ Жив е той ”.

„ Радвам се, че щерка ми търси себе си и това, което я прави щастлива. Аз единствено мога да я поддържам - както нея, по този начин и сина си, който също има доста гении ”, споделя Фънки, написа „ България през днешния ден ”.

Самият той също има кино опит. Преди време се бе снимал в „ Столичани допълнително ”, където играе съкилийник на Христо Гърбов.

Съвсем скоро Фънки направи и възторг, като взе участие в клип на фолкпевеца Коцето и Софи Маринова, а в края му споделя „ Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо друго да вършиме? ”.

Въпреки че е фамозен съперник на чалгата, Фънки е огромен другар с Константин. Двамата се сдружиха около присъединяване си в „ Биг Брадър ”, където деляха един покрив и оттогава са неразделни.

Изпълнителят на „ Един грам позор ”, както и Софи Маринова, даже участваха в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, където пък Фънки беше жури.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР