Дъщерята на Димитър Желязков с обвинение от спецпрокуратурата. То е

...
Дъщерята на Димитър Желязков с обвинение от спецпрокуратурата. То е
Коментари Харесай

Дъщерята на Митьо Очите с обвинение от спецпрокуратурата


Дъщерята на Димитър Желязков с обвиняване от спецпрокуратурата. То е за присъединяване в проведена незаконна група, за чийто водач проверяващите сочат точно Митьо Очите.

Дъщерята на Митьо Очите твърди, че към момента не знае какви са доказателствата и обвиняването против нея.

Станислава съумяла да се види с татко си след изгонването му от Турция. Тогава говорили и за делото против него.

„ Намериха човек, който е лъжесвидетел, непосредствено лъже. А този същият септември месец е арестуван за началник на проведена незаконна група, намерили са растения в него, в групата му, пари, опиати. Той споделя, че е непрекъснато с татко ми. Притеснявам се, че той не е добре здравословно. Че не го пускат даже и на доктор. Нали приказваме за една човечност - да отидат, да го прегледат”, показа пред bTV Станислава, щерка на Димитър Желязков

След стрелбата против Очите в Слънчев бряг през 2016 година Станислава и мъжът до нея - Велислав, бяха разпитани от полицията. Тя твърди, че не познава подсъдимите.

„ Виждали сме ги в комплекса, само че изрично нямаме нищо общо. Предполагам, че те му направиха засада, до момента в който той отива да вечеря. Това са моите догатки. Той не помни доста. Помни, че отишъл на вечеря, оттова доста неща му се губят. Аз имах таксиметрова компания, сега не се занимавам, тъй като имам бебе на 6 месеца и преди да родя, продадох компанията си. Сега съм по майчинство и си виждам бебето”, съобщи още Станислава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР