Дъщерята на Чарли Шийн, Сам, обясни защо се е регистрирала

...
Дъщерята на Чарли Шийн, Сам, обясни защо се е регистрирала
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн се разсъблече

Дъщерята на Чарли Шийн, Сам, изясни за какво се е записала в OnlyFans. Това е платформата, известна с това, че огромна част от нейното наличие е " за възрастни ", въпреки това да не е единствената ѝ устременост.

И въпреки всичко главното, което притегля нови консуматори към OnlyFans, са точно разголените фотоси и интимни клипове най-много на дами, които те непринудено качват, с цел да покажат прелестите си.

В своя Instagraм Сам съобщи, че желае да потвърди, че „ всички тела са красиви “. Момичето отговори на въпроса на човек, който попита дали има добра фигура, с цел да направи това.

„ Не е нужно да имате " фигура ", с цел да извършите това. Единственото нещо, което има значение, е да се уверите, че ви е комфортно да публикувате това, което публикувате, и да помните, че всички тела са красиви ”, споделя Сам Шийн, която неотдавна навърши пълноправие.

 самичък шийн

Феновете я попитаха и за реакцията на родителите й към решението. Сам призна, че майка й, актрисата Денис Ричардс, доста я поддържа: „ Сам, постоянно ще те поддържам и ще вардя гърба ти. Обичам те ”, написа Ричардс в мненията под една от изявленията.

обаче реагира отрицание и сподели пред кореспонденти, че не може да й повлияе, защото Сам живее с майка си. Преди няколко години Сам Шийн интензивно се занимаваше с кариера на модел.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР