Дъщерята на Бони предизвика сълзи на радост и гордост у

...
Дъщерята на Бони предизвика сълзи на радост и гордост у
Коментари Харесай

Горда от дъщеря си: Бони с емоционална изповед за щерка си

Дъщерята на Бони провокира сълзи на наслада и горделивост у майка си след следващия ѝ триумф. Михаела тази година е абитуриентка и приключва с отличие, което й отваря много порти за продължение на образованието във висше образователно заведение.

Талантливата млада дама, която към този момент сподели вокални качества и застана до майка си за музикална колаборация, има желание да следва фантазиите си, като за задачата няма да се впуска да гради музикална кариера, а преди всичко ще сложи по-нататъшното си образование и приемането на солидно обучение.

Виж още:

Бони пък се радва на многочислени позитивни мнения за щерка си, че е възпитано и интелигетно момиче. „ Бони потвърди, че една майка може и сама да си гледа детето, само че може да направи по този начин, че нищо да не му липсва и от него да стане заслужен човек “ – гласят някои от мненията.

Михаела ще отпразнува абитуриентския си бал на 22 май. На 1 юни дружно с майка си ще поканят  другари и сътрудници на огромно празненство, с цел да отбележат радостното събитие.

Изображение: https://www.instagram.com/boni_official_star/, https://www.instagram.com/mia_mihaelaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР