Дъщерята на бившия шпионин Сергей Скрипал, Юлия отказа помощ от

...
Дъщерята на бившия шпионин Сергей Скрипал, Юлия отказа помощ от
Коментари Харесай

Дъщерята на Скрипал отказа помощ от Русия


Дъщерята на някогашния разузнавач Сергей Скрипал, Юлия отхвърли помощ от съветското посолство във Англия, като заяви това посредством заявление в Ройтерс.

Рускинята означи още, че татко й, който е някогашен полковник от Главно разследващо ръководство (ГРУ), има потребност от още време за възобновяване. „ Благодаря за препоръчаната помощ от съветското посолство, само че сега не желая да употребявам услугите им “, добави тя, като сподели, че има желание да се върне в Русия.

„ Надявам се след време да се върна вкъщи в родината си. След като се разсъниха след 20-дневна кома разбрах, че и двамата сме били отровени. Все още не мога да допускам, че сме били нападнати по този метод. Шокира ме самият факт, че е употребен нервнопаралитичен газ. Късметлии сме, че оцеляхме след този опит за ликвидиране.

Аз бях изписана от болничното заведение на 9 април като лекуването продължава и до през днешния ден. Животът ми се обърна с главата надолу и сега се боря с мисълта за това изменничество.

Днес взех решение да пропусна рехабилитацията си и да направя това изказване, с цел да изясня някои въпроси. Моля всички да почитат персоналния ми живот и този на татко ми, защото ни би трябвало време да се възстановим “, сподели Скрипал. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР