Дъщерята на бившия двоен агент Сергей Скрипал – Юлия Скрипал,

...
Дъщерята на бившия двоен агент Сергей Скрипал – Юлия Скрипал,
Коментари Харесай

Състоянието на Юлия Скрипал се подобрява

Дъщерята на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал – Юлия Скрипал, се „ усъвършенства бързо “, заяви „ Скай нюз “. Тя към този момент не е в сериозно положение. Двамата бяха отровени с нервнопаралитичното вещество „ Новичок “. Британските служби показаха, че Русия стои зад опита за ликвидиране. Бившият сътрудник и щерка му бяха открити в безсъзнание на скамейка в град Солсбъри. Инцидентът провокира дипломатически скандал по оста Лондон – Москва.

„ Радостни сме да съобщим, че Юлия Скрипал се усъвършенства бързо и към този момент не е в сериозно положение. Баща й – Сергей Скрипал, остава в сериозно, само че устойчиво положение “, оповестиха медиците, лекуващи двамата отровени.

Дъщерята на някогашния разузнавач „ реагира добре на лекуването “. Юлия Скрипал е под непрекъснато здравно наблюдаване. Британските управляващи оповестиха, че двамата са били отровени в дома си. Те са били изложени на мощно отровното вещество на входната врата на дома им на английска земя.

„ Вярваме, че те са били изложени на това вещество още на входната врата на дома им “, показаха службите. Именно по тази причина напъните им са съсредоточени най-много към адреса, на който са живеели семейство Скрипал. Полицията предизвести съседите им, че могат да чакат засилено полицейско наличие в региона, до момента в който тече следствието.

След отравянето на Скрипал Обединеното кралство изгони 23 съветски дипломати и техните фамилии, а в символ на взаимност редица западни страни направиха същото. Европейският съюз и Съединените американски щати поддържаха британците, които им предоставиха доказателства, че Русия стои зад опита за ликвидиране. Сергей Скрипал е съветски разследващ сътрудник, който предава имената на съветски сътрудници на западното разузнавани. От години живее на английска земя.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР