Дъщерята на бивш кандидат-президент се нареди до топ звездите на

...
Дъщерята на бивш кандидат-президент се нареди до топ звездите на
Коментари Харесай

Щерката на БГ политик се нареди до Наоми Кембъл

Дъщерята на някогашен кандидат-президент се подреди до топ звездите на стилния подиум. Наследницата на Румен Христов, претендент от Съюз на демократичните сили, сега е номер едно в Лондон.

Красивата Мила е модел и направи следващ удар–засне видео за влиятелната „ Фешън телевизия”, която излъчва непрекъснато най-красивите дами на планетата, като Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Адриана Лима.

От 4 годни е в Лондон и взе участие интензивно в седмицата на модата там. Тя събра очите на каймака на Острова. Именно там един от участията й, екип на „ Фешън тв” я кани да снима реклама с тях.

Красавицата с изкусителни форми е лице на марката за долни дрехи на Ан Съмърс, на тоалетите на Джуди Ву, а неотдавна дефилира и за българската дизайнерка–Красимира Стойнева.

Мила е работила още за „ Москино”, Хлое”, „ Дона Каран” и доста други.

Момичето живее и учи в Англия от 13-годишна. Тя приключва влиятелното частно учебно заведение „ Лансинг”, като паралелно с това учи и драма.

Дори държи матура по театрални науки, а в колежа натъртва на испанския и фотографията.

Приета е в пет от шестте университета, в които кандидатства. През 2011 година Мила взема с отличие бакалавърска степен по пиар, медии, културология в Лондон и... взема решение да си почине, до момента в който избере, каква магистратура да приключи.

Връща се в България да прекара малко време със фамилията си и да види старите си другари.
Мила става известна около акцията на татко си и взема решение да се изяви като модел.

Щастието й се усмихва и е видяна от огромните фешън марки в Лондон. Отскоро даже е член на елитния „ Артс клуб” в Лондон, където членуват Джей Зи, Бионсе, Пипа Мидълтън, и други.

Тя е една от най-младите членки на клуба.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР