Дъщерята на Бионсе предизвиква редица коментари с всяка своя публична

...
Дъщерята на Бионсе предизвиква редица коментари с всяка своя публична
Коментари Харесай

Как Бионсе възпитава дъщеря си

Дъщерята на Бионсе провокира редица мнения с всяка своя обществена поява. Не е изненада, а и е елементарно да се забележи, че 6-годишната Блу Айви е привикнала да живее като същинска принцеса . Щом си разрешава да наддава на търгове за творби на изкуството, по какъв начин ли наподобява един елементарен неин ден?

Всъщност, привидният искра и претрупаност във връзка с облекла и аксесоари е смесен с ред и дисциплинираност . Родителите на Блу Айви доста добре знаят, че точно умеенето да се направляваме, да вършим саможертви и да сме устремени към задачата ни са извънредно значими.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Апр 1, 2018 в 5:03 PDT

Учител по убеденост

Самата Бионсе също не всеки път е била с гордо вдигната глава и изцяло уверена в това, че ще бъде или към този момент е суперзвезда. Ако тя стана известна преди десетина година, щерка й е в светлините на прожекторите още от самото си раждане .

Именно заради този факт, Блу Айви посещава няколко пъти в седмицата експерт, който да я научи по какъв начин се показва вярно и да бъде уверена в себе си. И събеседванията очевидно дават резултат, тъй като дребната дама в действителност харесва да бъде център на вниманието.

Частно учебно заведение

Вероятно не е изненада за никого, че дъщерята на Бионсе посещава частно учебно заведение, таксата за което възлиза на петцифрена сума. За да даде образец на щерка си, а и на останалите деца, майката на Блу Айви подарява и огромни суми за благотворителни акции , както и за възстановяване на материалната база.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Сеп 8, 2017 в 11:52 PDT

Работа

Въпреки че е щерка на едни от най-богатите реализатори на международната сцена, 6-годишната дама от напълно дребна е възпитавана, че парите не идват сами, а би трябвало да си ги изкараш .

Съвсем прозорливо, Бионсе и Джей патентоват името й като търговка марка . Така след години името ще работи за порасналата Блу Айви, даже на нея да не й се е налагало да работи за него. Просто ще осъществя своя марка артикули за хубост, която към този момент е в развой на разработка.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Мар 20, 2018 в 12:12 PDT

Стил

Да имаш личен жанр, който да следваш и надграждаш, е в действителност значимо за представителите на светските среди. Безспорно е, че Бионсе с годините се е затвърдила към деспот и иноватор . А постоянно виждаме нея и щерка й с идентични тоалети.

Дори се появиха клюки, че Блу Айви има личен стилист . Това не е истина, само че съветникът по облеклото на поп дивата сортира и тоалетите на щерка й, когато им следва обща поява на аления килим.

Публикация, споделена от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) на Сеп 4, 2017 в 3:07 PDT

Снимките

За да избегне нездравия интерес към щерка си, Бионсе избра да не я крие от хорските погледи , а тъкмо противоположното - да демонстрира на света детето, с което се гордее.

Въпреки че участва на стотици публични фотоси, певицата е научила Блу Айви да отстоява своето персонално пространство . Така дребната нееднократно е размахвала ръка към папараците с репликата " Без повече фотоси ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР