Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може

...
Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може
Коментари Харесай

Петя Дикова иска бебе, проверява дали може да зачене чрез...

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може да зарадва родителите си като ги направи горди дядо и баба.

Водещата на развлекателното предаване „ Cool…t” към този момент е предходна 30-те и у нея се е пробудило това възприятие, което я е предиздвикало да се замисли за деца. Тя се е почувствала напълно подготвена да предприеме тази за значима крачка, а това, че към този момент не е първа младост я е подтикнало да вземе решението да стане майка, написа в. "Уикенд ".

В плюс е и фактът, че към този момент е разкрила индивида, от който би желала да има деца — писателят Илиан Любомиров. Двамата даже решили да дадат публичност на тематиката за репродуктивното здраве и по този начин да бият камбаната измежду връстниците си да се грижат за основаването на потомство, до момента в който още му е време.

Водещатавзела идеята за репродуктивното здраве много драговолно и поде самодейност за повишение на информираността за предварителната защита на проблеми в тази област.

Петя реши да покаже серия от репортажи в предаването си, които да оказват помощ на феновете да се ориентират за евентуалните проблеми и методите за превъзмогването им при положение, че изискат да имат деца.
„ В работата ми като водещ и кореспондент постоянно се срещам с дами, които са се посветили на кариерата си и оставят основаването на потомство за по-нататък. Това е обикновено, аз го разбирам, това е тяхно право и избор, само че за жалост в някои случаи репродуктивните проблеми могат да се появят и в ранна възраст. Медицината към този момент разрешава да бъдем готови и единствено с едно проучване да разберем до каква степен можем да си позволим да отлагаме раждането “, разяснява преди време в утринния блок на bTV водещата на COOL… T.

За новата обич, която изживява с Илиан Петя издава, че: „ Може на години аз да съм по-голяма, само че от двама ни той е по-зрелият.”

Двамата към този момент са минали през стадия с опознаването и срещата с родственици, които приели връзките им напълно естествено макар разликите посред им. ТВ водещата към този момент го срещнала с татко си, който незабавно харесал бъдещия си шурей поради интелекта му, а пък майка й оценила, че е доста прелъстителен мъж.

Оттогава връзката им става все по-сериозна и по-сериозна. За това и вероятно двамата стартират да разискват тематиката за децата — една концепция, която въпреки и прекомерно рано да бъде осъществена не им е непозната.

Дори преди време си направила проби за това дали всичко с нейното лично репродуктивно здраве е наред. Причината била диалог с млада жена, която на 30 открила, че не може да има деца по натурален път поради привършен запас от яйцеклетки.

Самата Петя минала през проби за това по какъв начин нейното тяло приема възрастта и резултатите били положителни. Преди да се подложи на него обаче в главата й се въртели какви ли не мисли по тематиката за майчинството и бременността.

Все отново това лято водещата ще стане на 34 години — възраст, на която майка й срещнала усложнения да зачене дребното й братче Ангел. Преди да се снабди с него обаче актрисата била в смут след претърпян импровизиран аборт. Дори считала, че нещо с тялото й не е наред и в никакъв случай няма да има деца. След дълготрайно лекуване на неплодородие и несполучливи опити за забременяване, с тогавашния си брачен партньор Сашо Диков решили да заминат на отмора в Гърция. Там една баба я открехнала на естествена рецепта, която Пенчева има вяра, че й е помогнала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР