Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може

...
Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може
Коментари Харесай

Уикенд: Петя Дикова иска бебе, проверява дали може да зачене чрез...

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може да ги направи горди дядо и баба.  Водещата на развлекателното предаване „ Cool…t ” от дълго време е предходна 30-те и се усеща напълно подготвена за сходно решение. В плюс е и фактът, че към този момент е разкрила индивида, от който би желала да има деца – писателя Илиан Любомиров. Двамата даже решили да дадат публичност на тематиката за репродуктивното здраве и по този начин да бият камбаната измежду връстниците си да се грижат за основаването на потомство, до момента в който още му е време.   „ Може на години аз да съм по-голяма, само че от двама ни той е по-зрелият ”, издава Петя за новата си обич, която изживява с Илиан.

Двамата към този момент са минали през стадия с опознаването и срещата с родственици, които приели връзките им напълно естествено макар разликите посред им. Пипи го срещнала с татко си Сашо, който незабавно го харесал поради интелекта му, а пък майка й Аня оценила, че е доста прелъстителен мъж.   Оттогава връзката им става все по-сериозна и по-сериозна. За това и вероятно двамата стартират да разискват тематиката за децата – една концепция, която въпреки и прекомерно рано да бъде осъществена не им е непозната. Дори преди време си направила проби за това дали всичко с нейното лично репродуктивно здраве е наред. Причината била диалог с млада жена, която на 30 открила, че не може да има деца по натурален път поради привършен запас от яйцеклетки.  Самата Пипи минала през проби за това по какъв начин нейното тяло приема възрастта и резултатите били положителни. Преди да се подложи на него обаче в главата й се въртели какви ли не мисли по тематиката за майчинството и бременността. Все отново това лято водещата ще стане на 34 години – възраст, на която майка й срещнала усложнения да зачене дребното й братче Ангел.

Преди да се снабди с него обаче актрисата била в смут след претърпян импровизиран аборт. Дори считала, че нещо с тялото й не е наред и в никакъв случай няма да има деца.  След дълготрайно лекуване на неплодородие и несполучливи опити за забременяване, с тогавашния си брачен партньор Сашо Диков решили да заминат на отмора в Гърция. Там една баба я открехнала на естествена рецепта, която Пенчева има вяра, че й е помогнала, написа " Уикенд ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР