Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана

...
Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана
Коментари Харесай

Петя Дикова роди бебе гигант

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана майка за пъви път. На 22 април тв водещата роди сина си Александър в държавната софийска болница „ Майчин дом ”. Бебето тежи цели 4260 г, дълго е 55 см, а най-развълнуван от появяването му бил бащата - писателят Илиян Любомиров, който пръв разгласи щастливата вест.

„ Днес се роди нашият наследник Александър Илиянов Любомиров. Той е същински левент, доста е огромен. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора
И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на лекарския екип, който ни преведе умерено и наред по този трогателен път ”, показа
Илиян с приятелите си в обществената мрежа и разгласява блага фотография на бебешка ръчичка. Още в четвъртия месец на бременността младите родители разбрали пола на детето и почнали да мислят разновидности за име. Спрели са на Александър, тъй като е благозвучно и носи мощна мъжка сила. Освен това Петя желала да уважи татко си – журналиста Сашо Диков, който също бил на седмото небе след появяването на своя внук.

Заради едрите си размери бебето се появило на бял свят посредством секцио. Пипи имала предпочитание да роди по натурален път, само че синът й се оказал прекомерно огромен, с цел да излезе без интервенция. Макар че Дикова избрала държавна болница за най-важното събитие в живота си, тя въпреки всичко броила 1500 лв. за избор на медицински екип и ВИП стая. Водещата към този момент направила първите си опити в кърменето и се похвалила пред родственици, че има мляко „ като за две бебета ”. Тя въобще не бързала да се връща на работа в Би Ти Ви и към този момент предпочитала да се посвети на детето си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР