Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп спира модната си линия.

...
Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп спира модната си линия.
Коментари Харесай

Иванка Тръмп спира модната си линия

Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп стопира стилната си линия. След година и половина на разногласия за евентуален спорове на ползи Иванка, която е консултант в Белия дом, съобщи, че завършва с компанията.

Тя е взела това решение, откакто няколко огромни универсални магазина се отхвърлиха от марката, макар, че твърди, че го е направила поради чиновниците си.

"Аз не знам по кое време и дали в миналото ще се върна към бизнеса, само че аз знам, че моят фокус в обозримо бъдеще ще бъде работата ми във Вашингтон, тъй че вземането на това решение сега е единственото заслужено за моя екип и сътрудници ", съобщи Тръмп в публикуваното известие.

След повишаване на продажбите през 2016 година с помощта на акцията за президентските избори, марката пострада след избирането на Доналд Тръмп и редица вериги магазини взеха решение да се откажат от нея.

Тя бе стартирана в настоящия си тип през 2014 година в партньорство с компанията G-III Apparel Group, която създава и доставя облекла и аксесоари.

След избирането на татко й и назначението й като консултант в Белия дом, Иванка резервира мажоритарното си присъединяване в марката, само че я трансферира в концерн, с цел да понижи рисковете от спор на интерес. Дъщерята на Тръмп прави оценка бизнеса си на над 50 милиона $ в скорошно обществено обявяване на финансовите данни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР