Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп неведнъж е била жертва

...
Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп неведнъж е била жертва
Коментари Харесай

Как се подиграха на Иванка Тръмп

Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп нееднократно е била жертва на рецензии и насмешки. От просто красивата наследница на една мултимилионна империя, тя неизвестно по какъв начин се трансформира в консултант на президента. Опита в и сферата на модата, само че не изключително сполучливо. А от години се приказва за омраза сред нея и Мелания Тръмп.

В последно време Иванка заобикаля обществени изяви, в случай че не са свързани с работата й. Всички искащи обаче могат да я видят в преносимата изложба CulturalDC, която ще бъде в идващите седмици във Вашингтон. Дъщерята на Доналд Тръмп е в много ексцентрична роля - чистеща с прахосмукачка .
 Снимка 406389

Всъщност, това не е същинската Иванка, а нейна двойничка, облечена от глава до пети в розово, чистеща розов килим. Атрактивната, жива арт творба е по концепция на Дженифър Рубел, известна най-много със своите творби от купчини храна. Сега тя обаче отива доста по-далеч.

Слабата госпожица с руса коса обикаля напред-назад по дребното, розово чердже с прахосмукачка в ръка , а гостите в галерията са приканвани да хвърлят трохи, които тя усърдно да събира.

Тази комбинация, несъмнено, има своя прикрит смисъл. И той е обвързван с политиките на президента Доналд Тръмп и правата на дамите, които непрекъснато биват нарушавани, съгласно феминистки организации, написа CNN.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Doris In Pursuit Of Magic (@__riversong__) на Фев 13, 2019 в 12:15 PST

Иванка в тази ситуация е въплъщение на средностатистическата жена , чието място е вкъщи и чиято роля е да пере, готви и чисти. " Ivanka Vacuuming " е арт идея, която залага и на разпространяването в обществените мрежи в поддръжка на обвиняванията в сексизъм към американското държавно управление.
 Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и една непредвидена аналогия посред им
Как Иванка Тръмп стана копие на Мелания

И кое е общото сред брачната половинка и дъщерята на президента на Съединени американски щати

Иванка Тръмп не остана без коментар по отношение на провокацията. Своят отговор тя разгласява в Twitter: " Някои дами избират да се унищожават една друга, вместо да се поддържат. Аз предпочитам първото ", написа тя и показа фотография на своята двойничка с прахосмукачка в ръка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР