Дъщерята на актьора Асен Блатечки му доведе зет, научи първа

...
Дъщерята на актьора Асен Блатечки му доведе зет, научи първа
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки му доведе грък за зет

Дъщерята на артиста Асен Блатечки му докара шурей, научи първа „ Галерия “. Красивата Катерина има сериозна връзка и към този момент не крие кое е момчето, откраднало сърцето й. Двамата непрекъснато си разменят благи известия в обществените мрежи, а ревностният Блатечки единствено клател глава и се заканвал на младежа.

Момчето се споделя Влад и е грък. С Катерина се срещнали в Халкидики по време на почивката й това лято и от този момент непрекъснато поддържали връзка. Щерката на Блатечки постоянно му ходела на посетители, а Влад към този момент два пъти идвал в България в дома на Катерина . Познавал се с майка й, само че с артиста към момента не са се виждали. Щерка му няколко пъти му предложила да излязат на вечеря, само че Асен отказвал.

Това не е първата връзка на Катерина , само че Блатечки сигурно за първи път я виждал толкоз влюбена. Майка й пък одобрявала Влад , считала го за положително момче, а и родителите му били много заможни.

Предишната връзка на Катерина бе с неин съученик от столичната Втора британска гимназия, само че връзките им не били съществени. Въпреки това, Блатечки ревнувал и от него, подсмихват се негови близки.

Припомняме, че дъщерята на артиста дълго време отхвърляше да беседва с него поради аферата му с Диляна Попова, от която има наследник. Едва когато се родил дребният Борил и Кати за първи път гушнала братчето си, съумяла да елементарни на татко си. Актьорът пък нееднократно е казвал, че щерка му е огромната обич в живота му. Именно поради нея той не намираше кураж да напусне жена си и да заживее с Диляна .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР