Дъщерята фолкаджийката Мария скоро призна, че е много влюбена и

...
Дъщерята фолкаджийката Мария скоро призна, че е много влюбена и
Коментари Харесай

Щерката на Мария забърса богаташко синче

Дъщерята фолкаджийката Мария скоро призна, че е доста влюбена и това й се случва за първи път. Петнадесетгодишната ученичка не разгласи кой  е младежът по който си е паднала, само че се разбра, че е правоприемник на фамилия, която се занимава с сполучлив строителен бизнес.

Борис Бибов е доста известен измежду столичните младежи от ВИП средите. Приятел е на сина на фолк звездата Емилия и на дъщерята на Люба Пашова. Но най-малко за момента е привързан с Марая Андонова. На която му принадлежи сърцето. Атлетичния хубавец сега е концентриран в образованието си, учи също в едно от елитните школа в столицата  и се приготвя интензивно да поеме предприемаческия бизнес на семейството си.Освен това е упражнявал интензивно таекуондо, само че въпреки всичко образованието му е приоритет.  Известен факт е, че в фамилията му има и политици, само че на локално равнище.

Бибов е освен с огромни финансови благоприятни условия, разполага с задоволително средства да глези Марая като принцеса и да задоволява всичките й прищявки. Майка й я е възпитала от дребна да носи единствено маркови дрешки и да обича да пътешества. Така, че май е попаднала на точния човек.

В последно време Марая не е толкоз дейна в обществените мрежи. Това се случи след обществения скандал на майка й. Която бе пребита от третия си брачен партньор. В Англо-американското учебно заведение, в което се образова били срещу техен ученик да бъде заплетен в шумни фамилни гюрултии.

Инфо: Хотнюз

Тагове: new Мария Мария дъщеря Марая Андонова Марая Андонова гадже Борис Бибов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР