Дъщеря на солиста на група Aerosmith, актриса, фотомодел, примерна съпруга,

...
Дъщеря на солиста на група Aerosmith, актриса, фотомодел, примерна съпруга,
Коментари Харесай

Красивото момиче, дъщеря на рок звезда, която се превърна в прекрасна жена: Лив Тайлър на 41!

Дъщеря на солиста на група Aerosmith, актриса, фотомодел, примерна брачна половинка, грижовна майка и просто хубавица, тя обожава да се снима в киното и да покорява сърцата на феновете си, които стават от ден на ден...

А през днешния ден навършва 41 години! Тя е Лив Тайлър!

Необикновеното си име Лив дължи на шведската актриса Лив Улман, чиято фотография била поместена на корицата на известно списание през седмицата, когато Тайлър пристигнала на бял свят. Думата liv на шведски значи "живот ".

 ж

Като дете актрисата носела семейството Рундгрен, защото съвсем до десетата си година считала, че последният брачен партньор на майка й, Тод Рундгрен, е неин татко. Веднъж обаче дребната Лив отишла на концерт на Aerosmith, чийто солист бил положителният другар на майка й Стивън Тайлър. Там тя се срещнала с втората щерка на Тайлър и схванала, че с нея си наподобяват като две капки вода. Научавайки, че Стивън е същинският й татко, и сприятелявайки се с него, на 12 години Лив трансформирала фамилното си име и станала Тайлър.

 ж

Кариерата в киното почнала за Лив Тайлър с клипа на Aerosmith на песента Crazy, в който тя се снимала дружно с Алисия Силвърстоун. Най-известните кинороли на актрисата са във филмите ''Изплъзваща се хубост ", "Армагедон " и "Властелинът на пръстените''. Във кино лентата "Онегин ", сниман по известния разказ на Александър Пушкин, Тайлър играе ролята на Татяна Ларина. Звездата признава, че нито един път не е чела ''Евгений Онегин'', а текста си е научавала единствено от сюжета.

 ж

Биографията на Лив не пъстрее от истории за многочислени романи, само че се знае, че много дълго време тя е живяла с красавеца Хоакин Финикс, който бил вманиачен по нея. Тя обаче го възприемала повече като другар, в сравнение с като евентуален брачен партньор. Изоставяйки Феникс, Лив скоро завързала връзка с рокмузиканта Ройстън Лангдън, с който е и единственият към този момент брак на актрисата, траял 5 години.

Днес Лив е обвързана със спортния сътрудник Дейв Гарднър и е щастлива майка на 3 деца.

 ж
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР