Дъщеря ми извика от спалнята същата вечер. Каза ми, че

...
Дъщеря ми извика от спалнята същата вечер. Каза ми, че
Коментари Харесай

18-Годишна Припадна, Събуди Се След 4 Дни В Болницата. Това, Което Се Случи После Няма Аналог! Ето Снимки!

„ Дъщеря ми извика от спалнята същата вечер. Каза ми, че болката става непоносима. Помогнах ѝ да стигне до банята, само че там тя изпадна в спазъм. Наложи се да викна незабавна помощ. Мислех, че става въпрос за епилептичен припадък, написа Факти.бг. Първото нещо, което попитаха лекарите беше дали Ебони е бременна ”, споделя майката на момичето — Шери.

Тя естествено отрекла, само че след време, коремът на момичето почнал да се откроява.

„ Лекарите ми обясниха, че конвулсиите вършат бебето интензивно ”, споделя Шери.

Момичето е откарано в болница, където ѝ е направено незабавно цезарово сечение.

Оказва се, че Ебони е получила затруднение — прееклампсия и точно поради нея са почнали гърчовете.

Прееклампсията е определяна като всяко покачване на кръвното налягане и появяването на белтък в урината, настъпили след двайсетата седмица на бременността при дами, които до тогава са имали обикновено кръвно налягане. Оставена без лекуване, прееклампсията може да докара до съществени, евентуално съдбовни, затруднения, както за майката, по този начин и за плода. Това положение може да се появи ненадейно, както и да се развие последователно.

След като момичето най-сетне идва в схващане след 4 дни, медицинските сестри поставят в ръцете ѝ крепко момиченце, родено с тегло 3,480 грама.

Ебони била шокирана.

„ Това не е мое. Какво вършиме?! Защо ми го давате?! ”, повтаряла тя на сестрата. Тогава майка ѝ ѝ обяснила какво се е случило.

Момичето не можело да повярва, само че било още по-трудно да опровергае доказателството, лежащо върху гърдите ѝ.

Бебето е кръстено Елоди.

Оказало се, че младата майка е родена с рядка патология — в тялото си има две матки. Ето за какво менструацията е траяла, макар бременността. Това е и повода Ебони да не подозирала за бременността си. Коремът ѝ не растял като на бременна поради характерното местонахождение на втората матка.

Според лекарите Елоди е бебе знамение. Жени, с проблемите на нейната майка, с години се пробват да забременеят, само че безрезултатно. Ако съумеят да заченат, неведнъж те просто не могат да износят бебето.



Седмица след раждането младата майка и дъщеричката ѝ се връщат вкъщи.

„ Изобщо не бях подготвена да стана майка. Но не скърбя. Това е най-красивото и малко знамение в живота ми ”, признава Ебони.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР