Дъщеря ми е била в заведение до 11 часа, после

...
Дъщеря ми е била в заведение до 11 часа, после
Коментари Харесай

Нова тв показа кадри от убийството на 16-годишното момиче

Дъщеря ми е била в заведение до 11 часа, след това излиза и среща момичето на тоя ъгъл. Той взима детето, бори се с него, падат. Взима детето и го вкарва вътре в тая къща вътре и повече от 20 минути прави нещо с нея и тя повече не излиза. Смъртта е настъпила в 12,13 минути, сподели за Нова Тв бащата на убитата.

В 12,11 минути е настъпила гибелта. Тя беше обезозбразена, с цел да не я видят родителите, добавя майката на момичето.

По тялото на убитото момиче са открити следи от принуждение. Задържан е престъпно проявен наркозависим мъж - 30-годишният Танко Радославов, е прочут точно като подобен в квартал " Изгрев ". 

Той се бие, той се дрогира, той доста работи прави, беше в пандиза година и нещо, защо са го пуснали, разказа арестувания жена от квартала.

Той е към 30-годишен, да протяга ръка на дете на 16 години, да си направи селфи с нея и най-после да я убие, добави бащата на убитото момиче.

Нова Тв разполага с фрагменти от охранителна камера, на които се вижда по какъв начин в началото жертвата бяга от насилника, следва блъскане, след което той я взема на ръце и я вкарва в недостроената къща, където момичето през вчерашния ден беше открито мъртво.

Хората от квартала желаят най-тежкото наказване, в случай че се потвърди виновността на арестувания.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР