Дъщерно дружество на Foxconn, Foxconn Interconnect Technology (FIT) обяви, че

...
Дъщерно дружество на Foxconn, Foxconn Interconnect Technology (FIT) обяви, че
Коментари Харесай

Foxconn придобиха Belkin

Дъщерно сдружение на Foxconn, Foxconn Interconnect Technology (FIT) разгласи, че е придобило Belkin, както и личните им марки Linksys и Wemo, предава Finansial Times. Според медията, Fxoconn са платили $866 милиона по договорката. Сливането към момента не е финализирано, като последната дума има Комитета по непознати вложения на Съединени американски щати и администрацията на американския президент Доналд Тръмп, което прави затварянето на придобиването нестабилно, вземайки поради скорошното решение на Вашингтон да се намеси в договорката сред Broadcom и Qualcomm.

Независимо от това, Foxconn разгласи към този момент, че придобиването на Belkin ще помогне на компанията да се нарежда по-добре на пазара на устройствата, ориентирани към интелигентния дом и премиумните мрежови аксесоари. Belkin разполага с внушително портфолио от над 700 патента, които включват тези, свързани с рутерите Linksys, безжичните аксесоари на Belkin, смарт продуктите на Wemo и доста други.

Очаква се Belkin да мине под шапката на FIT, а изпълнителният шеф на компанията Чет Пипкин да се причисли към висшия мениджмънт на FIT.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР