Дъщерите на журналистка, собственичка на сайт, Симона и Стела Нешеви

...
Дъщерите на журналистка, собственичка на сайт, Симона и Стела Нешеви
Коментари Харесай

Ученички върнаха портфейл с 360 лв.

Дъщерите на журналистка, собственичка на уебсайт, Симона и Стела Нешеви са намерили и върнали загубен портфейл с 360 лева и персонални документи, написа "Монитор ".

Момичета, които имат и брат тризнак и са възпитаници в локалната филантропична гимназия “ Ив.С.Аксаков “, се разхождали в събота из Пазарджик. Те били седнали на скамейка в парка при минералната баня до кооперативния пазар. Било към 18,30 ч. Както си седели двете девойки намерили портмонето с 360 лв. и персонална карта, което се оказало благосъстоятелност на техен връстник от близо до Пазарджик село.

Без никакви въпроси и съмнения, те отишли до Районното ръководство на полицията в Пазарджик и предали откритата движимост, дружно с нейното наличие, като разказали всичко на дежурния. Полицаят от своя страна си е приключил работата за минути и момчето към този момент е известено, че няма защо да се тормози. Минути по-късно то им намерило профилите в обществената мрежа и ги поканило на кафе, с цел да им благодари за честната и доблестна постъпка и за това, че са му върнали усмивката на лицето. Десетки хора, познати и сътрудници на майката и бащата, не спираха да поздравяват младежите за това, че са възпитани на почтеност, сърдечност и други добродетели от родителите си и показваха утвърждение, че не всичко в страната ни е изгубено, щом има такива младежи като тези девойки, единадесетокласнички в най-старото образователно заведение в Пазарджик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР