Дързък извършител на няколко кражби и грабеж на територията на

...
Дързък извършител на няколко кражби и грабеж на територията на
Коментари Харесай

Хванаха Бони и Клайд от Пазарджик

Дързък причинител на няколко обири и обир на територията на Пазарджик е открит и арестуван. Заедно с него е хваната и неговата съучастничка, с която живеят дружно. В следствието са се присъединили екипи, бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик, чиновници от ОДМВР-Пловдив, подкрепени от сътрудниците им от ГДНП в София.

Рано сутринта на 10 март в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от частна охранителна компания за задействан паник-бутон от денонощен магазин в регионалния град. Секунди след идването на екипите на компанията и полицейското ръководство станало ясно, че е осъществен обир. В магазина влезнал чужд млад мъж с нож и маска на лицето. Той заплашил продавачката с ножа, след което съумял да отмъкне сумата от оборота в размер на над 400 лв. и няколко стека с цигари. Мястото към обекта неотложно било блокирано, а дежурна група е направила оглед на местопроизшествието. Разследването било поето от чиновници на бранш.

„ Криминална полиция” при РУ-Пазарджик. Не след дълго с тях се свързали и сътрудниците им от ОДМВР-Пловдив. Съвместните екипи били подкрепени и от чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР