Даряваме компютри за 20 000 лв. на бедни деца. Не

...
Даряваме компютри за 20 000 лв. на бедни деца. Не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Даряваме компютри за 20 000 лв. на бедни деца

Даряваме компютри за 20 000 лева на небогати деца. Не бива да разрешаваме и едно българско дете да остане без достъп до обучение. Това написа на фейсбук страницата си водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ето по какъв начин продължава постът й:

" От парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " ще закупим преносими компютри на стойност 20 000 лв., които ще дарим на деца на небогати фамилии, които заради неспособност да се снабдят с такива, остават отвън системата на електронното обучение. Решихме в този сложен миг за доста фамилии да влагаме в просвета и обучение. Десетки деца не могат да се включат в електронното обучение, тъй като родителите им не могат да си разрешат закупуването на компютър в това тежко време, когато хиляди остават без работа. Групата ни реши да дарим общо 50 000 лв. за просвета и обучение. Вече дарихме 30 000 лв. на Департамента по вирусология към Българска академия на науките за търсене на лекарство против ковид. За 20 000 ще закупим компютри на деца. Ако има нещо, което трайно да реши казуса с заболяването, това е ваксина. И в случай че има нещо, което да подсигурява бъдещото развиване на страната, това е качественото обучение. Не бива да разрешаваме и едно българско дете да остане без достъп до обучение. Бъдещето желае образовани младежи ".



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР