Дърво рухна върху кола в центъра на Пловдив СНИМКИ Собственикът

...
Дърво рухна върху кола в центъра на Пловдив СНИМКИ Собственикът
Коментари Харесай

Собственикът на потрошеното волво: Вината не е на общината

Дърво рухна върху кола в центъра на Пловдив СНИМКИ

Собственикът на волвото, което през днешния ден бе смляно падна от дърво на улица „ Балчик “ към 10:30 часа няма да търси обезщетение от Общината.

„ Не съм почитател на Общината, само че в тази ситуация нямат виновност за падналото дърво. Не сме подавали сигнали и те да не са реагирали. Не мога черното не мога да кажа бяло “, сподели Красимир.

Той твърди, че въпросното дърво е паднало от единствено себе си и никой не е очаквал да се изкърти, защото е издържало на стихии, вятър и дъждове и не е имало индикации. Плочките по тротоара също не са били повдигнати от корените на акацията.

Когато дървото падноло, Красимир Шипков е отивал към мол „ Марково тепе “ да се разноски. Негов комшия от улица „ Балчик “ го извикал да му заяви за неприятната преживелица. При откъртването от земята дървото е паднало върху автомобила „ Волво “, само че се е опряло на оградата на отсрещната къща на улицата. Благодарение на това е смачката единствено лявата част, счупено е стъклото на вратата и огледалото.

„ Най-важното е, че няма потърпевши жители. Предметите и тенекиите се оправят, само че значим е човешкият живот “, сподели с усмивка Шипков, пред кореспонденти на „ Марица “.

„ Вероятно тежестта от разцъфналите клони на акацията е повода, с цел да падне. Не сме приемали сигнали до момента “, споделят чиновници на Оперативна програма „ Паркове и градини “.

Екип на Пожарната се е отзовал пръв в границите на единствено 3 минути, а по-късно са реагирали и от „ Паркове и градини “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР