Дърво, отрязано от общинските власти, остана от вчера заемаше голяма

...
Дърво, отрязано от общинските власти, остана от вчера заемаше голяма
Коментари Харесай

Голямо безумие в центъра на София

Дърво, отрязано от общинските управляващи, остана от през вчерашния ден заемаше огромна част от тротоара и половината от пътното платно на ул. " Иван Асен II " в центъра на София. Резитбата се прави на територията на цяла София, за сигурност от паднали клони и дървета, след няколко такива случая в последните седмици, предава Българска национална телевизия.

След като отрязали рисковото дърво обаче, служащите са изоставили клоните и нарязания на части дънер в периметъра на една от емблематичните сладкарници по улицата. Сладкарките бяха принудени да слагат масите към разхвърляните клони, само че това гони клиентите. Все отново казусът беше преди обед, когато служащите извозили разхвърляната дървесина.

" На нас ни пречи несъмнено, тъй като веднъж клиентите не могат да седнат на масите, и второ пречи и на пешеходците. Даже от общината, не знам кой през вчерашния ден се е оплакал, че нашите маси пречели на минаващите пешеходци, не дървото, а масите, които би трябвало в действителност да седят в една редица, само че те сега не могат са седят в една редица, тъй като дървото пречи ", съобщи Евгения Бонева, която е сладкарка в близки магазин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР