Дървена статуя на първата дама на САЩ Мелания Тръмп близо

...
Дървена статуя на първата дама на САЩ Мелания Тръмп близо
Коментари Харесай

Запалиха статуя на Мелания Тръмп в Словения

Дървена скулптура на първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп покрай родния й град Севница в Словения е била подпалена в нощта на 4 юли , когато американците честват Деня на независимостта, съобщи Ройтерс.

Американският художник, живеещ в Берлин, Брад Дауни, който е поръчал основаването на статуята, заяви, че обгорената творба в действителен размер е била прибрана, незабавно щом полицията му съобщила за случая на 5 юли.

" Искам да знам за какво са го създали ", сподели Дауни. Творецът се е надявал, че статуята ще способства за усилване на разговора за политическата обстановка в Съединени американски щати, наблягайки ситуацията на Мелания Тръмп на имигрантка , омъжила се за президент, който се зарича да понижи имиграцията.

Скулптурата е била основана с резачка от локалния ваятел Алеш Жупевц от ствола онлайн липово дърво. Мелания Тръмп преднамерено е изобразена с жестоко предадени черти и синя рокля, напомняща дрехата, която тя носи на инаугурацията на Доналд Тръмп през 2017 година.

През януари огромна дървена статуя на американския президент бе изгорена в словенския град Моравче, източно от столицата Любляна.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР