Дарлан отбеляза първия си гол по време на периода си

...
Дарлан отбеляза първия си гол по време на периода си
Коментари Харесай

Дарлан: Развалихме настроението на феновете ни

Дарлан означи първия си гол по време на интервала си в Левски и донесе успеха с 1:0 като посетител на Ботев Враца. Бразилецът призна, че резултатите последно време са разочаровали всички почитатели на „ сините “ и футболистите са длъжници на последователите.

„ Искам да благодаря на Господ за това, което ми оказа помощ да направя. Щастлив съм от този гол, само че най-много от това, че победихме. Беше извънредно значимо да вземем трите точки за завършек на сезона и да затворим акцията с победа. Така или другояче имаме серия от мачове, които не бяха сполучливи и изискуем много на почитателите, на които им развалихме настроението. Сега ще заредим батериите и почнем. Трябва да си дадем сметка и стартираме по нов метод с по-добър небосвод “, стартира халфът Дарлан.

„ Много съм благополучен от гола. Имаше опция за удар, защото играх по-изнесен напред. Разбира се, че имам тези качества, само че ми би трябвало акомодация и всеки мач да се усъвършенствам. Надявам се всеки мач да демонстрирам по-добри игри. Всеки състезател желае да прави положителни мачове и вкарва голове. Затова сме тим и благодаря на съотборниците си, щаба и всички, които са към тима, тъй като те ми дават убеденост и ми оказват помощ “, приключи Дарлан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР