Държавното радио на Русия съобщи за смъртта на известния певец,

...
Държавното радио на Русия съобщи за смъртта на известния певец,
Коментари Харесай

Почина Йосиф Кобзон

Държавното радио на Русия заяви за гибелта на известния артист, народен представител, национален актьор на Съюз на съветските социалистически републики Йосиф Кобзон. Артистът беше на 80 години, а на 11 септември трябваше да навърши 81.

Причината за гибелта му е заболяване .

През 2005 година той беше диагностициран с рак. В края на юли Кобзон беше признат по неотложност в болница. От тогава е бил на апаратна вентилация, а медици определяха положението му като тежко.

Кобзон има над 3 хиляди песни, назоваха го „ гласът на Съюз на съветските социалистически републики " и даже „ руският Франк Синатра “. Занимава се също с политика и с бизнес. От 2011 година Йосиф Кобзон заема поста зам.-председател в комитета по просвета в съветската Дума. Защитаваше анексирането на Крим, само че през 2016 година призна: „ Поехме непостижима тежест. Да, в действителност, Крим е съветска земя, обаче ние я финансираме с оскъдния си бюджет. От това страдат опазването на здравето, образованието, културата и други значими браншове от живота на Русия “.

Очаквайте детайлности!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР