Държавното обвинение събира доказателства, че организирана престъпна група с участието

...
Държавното обвинение събира доказателства, че организирана престъпна група с участието
Коментари Харесай

Появи се версия за кое убийство в хазарта разследват Васил Божков

Държавното обвиняване събира доказателства, че проведена незаконна група с присъединяване на Божков за осъществяване на тези закононарушения е съществувала от 2017 година.

Пред "По света и у нас " основният прокурор сподели, че убийствата са свързани с конкуренция в хазартния бизнес.

Разпити на очевидци, както и доказателства конфискувани от парцели и офиси на Васил Божков, са дали съображение на проверяващите да стартират новото следствие за присъединяване в проведена незаконна група за убийства, опит за ликвидиране, изнасилвания и изнудване.

"В хода на това произвеждане се правят дейности по следствието по събиране на доказателства за доста закононарушения. Убийства и всевъзможни други закононарушения, които са свързани да кажем по този начин - съответно за убийствата - хазартна активност ", разяснява Гешев.

Според източници на Българска национална телевизия са изискани и материалите от следствието за покушението против Манол Велев, защото с
казината си той е бил директен съперник на Васил Божков. Няколко други неразкрити убийства на играчи на хазартния пазар също са във фокуса на проверяващите.

Преди дни брачната половинка на Велев - Весела Лечева, съобщи пред публицисти, че не желае да разяснява покушението против мъжа си, тъй като това е доста мъчителна тематика за нея.



Манол Велев бе прострелян смъртоносно на 11 юли 2007 година, малко преди 11 часа, в кооперация на столичната улица "Мизия ", на която се намира офисът му

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР