Държавното горско стопанство във Видин целогодишно предприема мерки за ограничаване

...
Държавното горско стопанство във Видин целогодишно предприема мерки за ограничаване
Коментари Харесай

3 кубически метра дърва и автомобил са конфискувани в Арчар

Държавното горско стопанство във Видин целогодишно подхваща ограничения за ограничение и свеждане до най-малко на противозаконната сеч. От началото на годината са формирани 136 акта за разнообразни противозаконни действия в горите.
"С тези актове са арестувани 11 броя моторни транспортни средства, 32 конски каруци и близо 112 кубически метра дърва ", сподели шефът на Държавно горско стопанство Радослав Николов пред БНР.
Горското прави от време на време и взаимни инспекции с органите на Министерство на вътрешните работи, според направените оперативни проекти. При последната такава акция от нощес са иззети 3 кубически метра дърва и автомобилът, с който са транспортирани.
"Последният ни спретнат автомобил взаимно със чиновници на Районно управление- Видин е от вчерашния ден, късно вечерта към девет и половина, от село Арчар, с натоварени 3 кубически метра дърва. "
След като наказателните постановления към актовете влязат в действие, иззетите движимости и материали биват обявявани за продажба.
През август е имало най- доста открити нарушавания, а сега се следи лек спад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР