Държавното дружество ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ ЕАД, което обединява военно-ремонтните заводи към

...
Държавното дружество  ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ ЕАД, което обединява военно-ремонтните заводи към
Коментари Харесай

Смениха ръководството на военноремонтните заводи ТЕРЕМ

Държавното сдружение " ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ " ЕАД, което сплотява военно-ремонтните фабрики към Министерството на защитата, от през днешния ден има ново управление. За ръководител на Съвета на шефовете през днешния ден е определен Стефан Стайков, а за изпълнителен шеф на акционерното сдружение - Калин Димитров, оповестиха от Министерството на защитата. С двама души се усилва състава на Съвета на шефовете на „ ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ “ ЕАД - от 5 на 7 души.
Стефан Стайков има опит от присъединяване в управлението на обществени предприятия. Той е бил член на Съвета на шефовете на „ ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ “ ЕАД.
Калин Димитров е старши-лейтенант от запаса. Има забележителен опит в ръководството на компании, свързани с защитата. Заемал е управителни длъжности в търговски сдружения за произвеждане и рационализация на военна техника. Работил е като съветник в областта на услугите, свързани с новостите, трендовете и насоките в региона на военната техника, въоръжение, екипировка и образование.
През есента на 2021 година Калин Димитров провежда посещаване на делегация от българските Военновъздушни сили за запознаване с опциите на украинските предприятия за осъществяване на ремонт на авиационна и друга техника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР