Държавното дружество Сердика спортни имоти и ЦСКА-София подписаха меморандум за

...
Държавното дружество Сердика спортни имоти и ЦСКА-София подписаха меморандум за
Коментари Харесай

ЦСКА-София и държавата подписаха меморандум за новия стадион

Държавното сдружение " Сердика спортни парцели " и ЦСКА-София подписаха меморандум за основаването на взаимно сдружение за строителството на нов стадион на мястото на " Българска войска ", съобщи от Министерството на младежта спорта (ММС), което е принципал на ССИ. 

Със съглашението двете страни се ангажират с съответни стъпки и периоди по отношение на учредяването на взаимното сдружение. Към меморандума е парафирано и приложение, представляващо учредителния акт на сдружението. С приложението двете страни реализираха единодушие по отношение на структурата и активността на взаимното сдружение, се сподели в известието.

Създават се условия ПФК " ЦСКА-София " ЕАД да продължи с активността по планиране на стадиона, до момента в който продължава юридическото оформяне на съответните документи и процедурата по регистриране на взаимното сдружение в Търговския указател. 

" Сердика спортни парцели " ЕАД не поема задължения по отношение на финансирането на бъдещото строителство, което би трябвало да бъде обезпечено напълно от футболния клуб, акцентира ММС.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР