Държавният секретар нас САЩ Майк Помпео твърди, че Русия провежда

...
Държавният секретар нас САЩ Майк Помпео твърди, че Русия провежда
Коментари Харесай

Помпео: Русия е заплаха, която е извън границите на чужда или военна агресия

Държавният секретар нас Съединени американски щати Майк Помпео твърди, че Русия организира " интервенции на въздействие ", ориентирани против Запада , които съставляват опасност .

Това се показва в уводна тирада на ръководителят на американската дипломация на съвещание на Комисията по бюджет на Камарата на представителите. Документът е публикуван от самата комисия , оповестява ТАСС.

" Русия съставлява опасност, която излиза отвън границите на непозната или военна експанзия и в този момент включва интервенции за въздействие, ориентирани против Америка и Запада ", счита държавният секретар.
 Русия се готви за война с НАТО
Русия се готви за война с НАТО

Това излиза наяве от последната годишна оценка на опасността на естонското разузнаване

Изслушването е отдадено на бюджетно искане на Държавния департамент за идната финансова година .

" Този бюджет отдава главно внимание на противодействието на съветското злонамерено въздействие в Европа, Евразия и Централна Азия и способства за по-нататъшното подсилване на стратегиите на Държавния департамент, ориентирани против тези, които правят злонамерени дейности ", се споделя в текста.

В понеделник представителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че Русия в никакъв случай не " се намесва във вътрешните работи на други страни , както и в Съединените щати, в това число в изборни процеси, не се намесва и не има намерение да се намесва , а също по този начин е изрично против намесата на други страни " в техните каузи .
 Русия подготвена за възстановяване на връзките със Съединени американски щати
Русия подготвена за възстановяване на връзките със Съединени американски щати

След като станаха ясни констатациите на следствието за скришен сговор сред Тръмп и Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР