Държавният секретар на САЩ Майк Помпео отрече, че е автор

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео отрече, че е автор
Коментари Харесай

Помпео отрича да е писал скандалната статия за Тръмп

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео отхвърли, че е създател на скандалната публикация във в. " Ню Йорк таймс ", написана от неизвестен чиновник на Белия дом и в която американският президент Доналд Тръмп е избран като " безсрамен ".

В отговор на въпроси на публицисти в индийската столица Делхи, Помпео разкритикува остро публикацията, за която се твърди, че е написана от върховен чиновник в администрацията на Тръмп, като " тъжна " и добави, че опитите на медиите да " подкопаят " президентството на Тръмп са " необикновено притеснителни ".

Авторът на публикацията твърди, че е част от " опозиция " в Белия дом против " най-лошите пристрастености " на президента . " Съпротивата " на чиновниците на администрацията се състояла в опити да осуетят част от дневния ред на президента, с цел да защитят страната от " най-лошите му пристрастености ".

Според създателя " аморалността " и " импулсивността " на Тръмп са довели до невежи и безразсъдни решения .

След публикуването на публикацията Тръмп настоя вестникът да разкрие " безгръбначния " създател от съображения, свързани с националната сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР